Αστυνομία
Κοινωνία

Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο με φορτηγό στο Κιάτο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 26χρονη γυναίκα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή του Κιάτου Κορινθίας.

Tο τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα σήμερα, 4/9, στις 6:55 στον δρόμο Κιάτο – Σούλι, στη θέση Αρκούδα, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Κατά την ίδια πηγή, το τροχαίο συνέβη, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό την 25χρονησυγκρούστηκε με φορτηγό, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, ένας 70χρονος άνδρας και μια 61χρονη γυναίκα.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η 25χρονη, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας για τις συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Άνοιξαν οι «πύλες» του Ποκρόβσκ! Το μέγα λάθος της Ουκρανίας που άνοιξε τον δρόμο στους Ρώσους και τώρα προελαύνουν σε 3 κατευθύνσεις εντός της πόλης

Ειδικοί πιστεύουν πως το Κίεβο έκανε ένα σημαντικό τακτικό λάθος που οδήγησε σε κατάρρευση των αμυνών έξω από το...