Κοινωνία

«1566»: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα μέχρι τις 8 το απόγευμα

Στην πρώτη μέρα εφαρμογής του νέου αριθμού «1566» για όλες τις υπηρεσίες υγείας, αναφέρθηκε ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μέχρι τις 8 το απόγευμα είχαν γίνει 2342 τηλεφωνήματα, εξυπηρετήθηκαν όλα. Η υποδομή είναι για 11.000 γραμμές την ημέρα, η μέση αναμονή πρέπει να είναι 20 δευτερόλεπτα», ανέφερε μιλώντας στο ACTION24.

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα θέματα του υπουργείου Υγείας διεμήνυσε: «Έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τα κενά σε αγροτικούς γιατρούς κατά 70%»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον νέο αριθμό

Για το 1566, τον νέος αριθμός για όλες τις υπηρεσίες υγείας., που εγκαινιάστηκε σήμερα μίλησε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο Tiktok επιχειρεί να εξηγήσει τις βασικές λειτουργίες του νέου αυτού αριθμού, ξεκαθαρίζοντας πως αφορά όλα τα θέματα υγείας και παράλληλα καταργούνται περισσότερες από 100 τηλεφωνικές γραμμές που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει πως ο νέος αριθμός 1566, δεν αντικαθιστά το 166 και τη λειτουργία του.

Δείτε την ανάρτησή του:

@kyriakosmitsotakis_

1566: ο νέος αριθμός για όλες τις υπηρεσίες υγείας!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν τρέχονταςαπό την Σουβέιντα-Οι Δρούζοι ξεβράκωσαν στρατιώτες του Αλ Τζολάνι (Νέα Βίντεο)

Κλαίνε οι Τζιχαντιστές από την ήττα τους στην Ν.Συρία-Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν κακήν κακώς από τη...