Κοινωνία

Κλειστή η Μιχαλακοπούλου λόγω φωτιάς σε κατάστημα με ελαστικά

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτήριο στη Μιχαλακοπούλου το μεσημέρι της Τρίτης 15 Ιουλίου.

Η φωτιά καίει σε υπόγειο χώρο πιθανότατα σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής επιχείρησης, με την κατάσβεση της να βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 7 οχήματα της πυροσβεστικής.

Την ίδια ώρα λόγω της πυρκαγιάς στο σημείο επικρατούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Έχει εφαρμοστεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μιχαλακοπούλου από το ύψος της οδού Σινώπης στο ρεύμα προς Βασ. Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η διάταξη μάχης των Τούρκων στα μικρασιατικά παράλια για πολεμική αναμέτρηση στο Αιγαίο εφόσον οι συνομιλίες Ερντογάν-Μητσοτάκη αποβούν άκαρπες

Οι Τούρκοι έχουν προβεί σε υπερσυγκέντρωση Ειδικών δυνάμεων-Πεζοναυτών-ελικοπτέρων-drones στα μικρασιατικά παράλια.