Κοινωνία

Μήνυμα 112 για τη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Σίνδο

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ενημερώνονται για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει ζητώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, με κλείστε πόρτες και παράθυρα, λόγω των επικίνδυνων καπνών.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 09:30, υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, σε υπαίθριο χώρο εταιρίας ανακύκλωσης και αποβλήτων και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά καίει σκουπίδια παλέτες και λάστιχα.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Υπηρεσίας, με πέντε οχήματα και 25 πυροσβέστες, ενώ ακόμη πέντε οχήματα έχουν κινητοποιηθεί και είναι έτοιμα να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ