Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών - Είχαν βάλει κάμερες ασφαλείας στο σπίτι όπου έκαναν εμπόριο ηρωίνης

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για εμπλοκή σε υπόθεση αγοραπωλησίας ναρκωτικών, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Σημείο αναφοράς της διακίνησης ήταν ένα σπίτι, όπου οι δράστες τοποθέτησαν περιμετρικά κάμερες ασφαλείας, καταγράφοντας τις κινήσεις γύρω από την οικία.

Δύο εκ των εμπλεκόμενων προσώπων συνελήφθησαν για αγορά μικροποσότητας ηρωίνης και οι υπόλοιποι τρεις για κατοχή και διακίνηση της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας.

Στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν ναρκωτικά, χρηματικά ποσά και μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερις κάμερες ασφαλείας και το καταγραφικό με το αποθηκευμένο οπτικοακουστικό υλικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...