Κοινωνία

Μέγαρα: 37χρονος τραυμάτισε τη μητέρα, την αδερφή και τον θείο του με μαχαίρι

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι δέχθηκαν από έναν 37χρονο στα Μέγαρα η μητέρα, η αδερφή και ο θείος του το πρωί της Τρίτης (1/7), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. 

Η επίθεση σημειώθηκε μέσα σε σπίτι στην περιοχή Πευκανέα, όταν ο άνδρας υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οποίος όμως φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, τραυμάτισε τους τρεις συγγενείς του.

Οι τραυματίες οδηγήθηκε στον Κέντρο Υγείας Μεγάρων, με τον θείο να φέρει ελαφρά τραύματα, ενώ η μητέρα και η αδερφή του δράστη σοβαρότερα.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Μεγάρων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε επίσης εγκλειστεί ξανά στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Καλύτερα να πολεμήσουμε για εσάς!» Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες παρακάλεσαν τους Ρώσους να μην τους επιστρέψουν στην Ουκρανία -Ποιος ο λόγος

Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, Ρώσος εξηγεί τον λόγο