Κοινωνία

Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στη Λάρισα - Απομονωμένοι 25 συνάδελφοι της

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας της γιατρού στη Λάρισα που νοσεί με αιμορραγικό πυρετό,  μετά τη συναναστροφή της με τον κτηνοτρόφο που πέθανε.

Ο 72χρονος κτηνοτρόφος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση, έπειτα από τσίμπημα τσιμπουριού. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σε ειδικό θάλαμο νοσηλεύεται η γιατρός

Η γιατρός παραμένει σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου. Ταυτόχρονα, υπό επιτήρηση  βρίσκονται 25 συνάδελφοί της που ήρθαν σε επαφή τόσο με εκείνη όσο και με τον κτηνοτρόφο, αλλά και τα μέλη της οικογένειας του 72χρονου κτηνοτρόφου.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά η εξέλιξη της νόσου ήταν ραγδαία. Νοσηλεύτηκε και στη ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς κατέληξε. Η αγωνία μας είναι στους συνάδελφους.

Η γιατρός νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική σε ειδικό θάλαμο και είναι καλά, δεν έχει πυρετό, αλλά και στους 25 και πλέον συνάδελφους που βρίσκονται σε επιτήρηση, σε καραντίνα. Συνεχίζουμε να υφιστάμεθα την αδικία του να μην είμαστε στα βαρέα και ανθυγιεινά και δεν έχουμε το καθεστώς του εργατικού ατυχήματος», δήλωσε για το περιστατικό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...