Κοινωνία

Χωρίς νερό η πόλη της Κέρκυρας λόγω φωτιάς στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ

Χωρίς νερό είναι από σήμερα ξημερώματα Κυριακής η πόλη της Κέρκυρας, λόγω φωτιάς που ξέσπασε στο κεντρικό αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ στη Χρυσίδα, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο kerkirasimera.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, συνεργεία της επιχείρησης βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη που προκλήθηκε από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους στον κεντρικό πίνακα.

«Πιθανότατα πριν το μεσημέρι θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα» ενημερώνει ο Δήμαρχος Στέφανος Πενηντάρχου Πουλημένος μέσω Facebook.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική στρατιωτική επιχείρηση τύπου “σάντουιτς” κατά της Οδησσού με ταυτόχρονη εξέγερση μυστικών δυνάμεων στο εσωτερικό της πόλης

Η Μόσχα από αρχές Ιουλίου έως τέλος Σεπτεμβρίου θα σαρώσει τα πάντα στην Ουκρανία για να δώσει τέλος στον πόλεμο