Κοινωνία

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η λήψη οργάνων του 14χρονου που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η επέμβαση είχε ξεκινήσει τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ θα ακολουθήσει η αντίστοιχη διαδικασία και για τον 12χρονο φίλο του, ο οποίος είχε ανασυρθεί και αυτός χωρίς τις αισθήσεις από το ποτάμι.

   Οι νεφροί και το ήπαρ μεταφέρθηκαν στο "Λαϊκό" Νοσοκομείο στην Αθήνα και στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μεταμοσχευθούν σε συμβατούς λήπτες.

   Η διαδικασία λήψης των οργάνων ολοκληρώθηκε με την αφαίρεση των κερατοειδών που μεταφέρονται με ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα, επίσης, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης των οργάνων και του 12χρονου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...