Κοινωνία

Τραγωδία στον Μπάλο: Νεκρή 67χρονη κατά τη διάρκεια πεζοπορίας με φίλη της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγική κατάληξη είχε η πεζοπορία δύο γυναικών προς την παραλία Μπάλου, όταν η μία από τις δύο έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα και στο σημείο έφτασαν τέσσερις άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την επιχείρηση διάσωσης της 67χρονης, αναφέρει το ekriti.gr

Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να μεταφέρουν τις γυναίκες έξω από το μονοπάτι και αμέσως η 67χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Λίγο αργότερα, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Από το μονοπάτι για την παραλία του Μπάλου στον Κίσσαμο Χανίων σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία χωρίς τις αισθήσεις της. Επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ