Κοινωνία

Μουρτζούκου: Τι απαντά για την σχέση του 38χρονου στη Πάτρα με την υπόθεση των νεκρών βρεφών

Η σχέση του 38χρονου με την Ειρήνη Μουρτζούκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να είχε «στενή» σχέση με πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτων παιδιών σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα, για τους οποίους ερευνάται η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Πληροφορίες θέλουν να διατηρούσε δεσμό με την μητέρα ενός εκ των βρεφών και ουκ ολίγες φορές είχε φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας, δίνοντας συνεντεύξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση φροντίζοντας, ωστόσο, να μην αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Η απάντηση της Ειρήνης Μουρτζούκου

«Τον γνωρίζω καλά, μέσω της Κατερίνας, δεν περίμενα ότι θα πείραζε ένα ανήλικο κορίτσι. Έχει δείξει κακοποιητική συμπεριφορά στις σχέσεις του, αλλά όχι ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.», απάντησε η Ειρήνη Μουρτζούκου για την γνωριμία της με τον 38χρονο.

«Το σωστό θα είναι να κάνουν μία άρση τηλεφωνικού απορρήτου στον 38χρονο, όταν πέθανε το παιδί της Κατερίνας.», πρόσθεσε η 24χρονη.

Ερωτώμενη για την υπόθεση των νεκρών βρεφών, η Ειρήνη Μουρτζούκου απάντησε ότι εμπιστεύεται τους ιατροδικαστές, ενώ για μία ακόμη φορά παραδέχτηκε δημόσια την αθωότητά της.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...