Κοινωνία

Στη φυλακή θα παραμείνει ο Νίκος Ρωμανός για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Την παράταση της προσωρινής κράτησης, για ακόμη έξι μήνες, αποφάσισε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, για το Νίκο Ρωμανό ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της φονικής έκρηξης στους Αμπελόκηπους.

Στη φυλακή θα παραμείνουν, για τους επόμενους έξι μήνες, και οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση της έκρηξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση είπε «ναι» στην παράταση της κράτησης με το σκεπτικό πως οι έξι κατηγορούμενοι πρέπει να παραμείνουν έγκλειστοι γιατί τα αποτυπώματα τους βρέθηκαν στην πολυσυζητημένη σακούλα που βρέθηκε στο διαμέρισμα, η οποία χαρακτηρίζεται επιβαρυντικό στοιχείο.

Η ανάκριση για την έκρηξη παραμένει ανοικτή καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκρεμούν κάποιες εργαστηριακές εκθέσεις. Στην επόμενη φάση αναμένεται να κληθούν εκ νέου οι κατηγορούμενοι για συμπληρωματικές απολογίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

pokrovsk-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Απόλυτη φρίκη στο Κίεβο! Οι Ρώσοι έσπασαν για πρώτη φορά την κολοσσιαία ουκρανική «Νέα Γραμμή Αμύνης Ντονμπάς» στο Ποκρόβσκ -Δείτε χάρτες

Τέτοια προέλαση δεν έχει ξανά σημειωθεί φέτος! Η κατάσταση είναι πιο κρίσιμη από ποτέ για το Κίεβο, το επιβεβαιώνει και...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Τρέμουν την ελληνική υποβρύχια υπεροχή οι Τούρκοι - Η Νότια Κορέα υπέβαλε προσφορά στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό για Κοινή Κατασκευή Υποβρυχίων!

Πάμε για υποβρύχια που θα μας δίνουν την δυνατότητα για επιθετικές επιχειρήσεις με στόχο να βληθούν στόχοι, σε ...