Κοινωνία

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Στου Βοσπόρου τα αγιονέρια»

Τις φωνητικές του ικανότητες ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος τραγουδώντας το βράδυ της Κυριακής σε εκδήλωση των κατηχητικών της Μητρόπολης.

Ο κ. Χρυσόστομος τραγούδησε το «Στου Βοσπόρου τα αγιονέρια» το οποίο αφιέρωσε στους γονείς του που βρέθηκαν στα Τρίκαλα για να τον δουν.

Η εκδήλωση έγινε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων και ακολούθησε την εορταστική εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση ύμνων και τραγουδιών από τα Χορωδιακά Εργαστήρια της Μητροπόλεως, καθώς και εμφανίσεις Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η γνωστή ερμηνεύτρια παραδοσιακής μουσικής Αρετή Κετιμέ, η οποία ενθουσίασε το κοινό με την παρουσία και το πρόγραμμά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συναγερμό στο ουκρανικό επιτελείο προκαλεί μία νέα ρωσική τακτική -Έχασαν 14 χωριά σε μία εβδομάδα από αυτήν την πανέξυπνη νέα μέθοδο επίθεσης της Μόσχας

Η ρωσική εαρινή επίθεση αποκτά δυναμική χάρις σε μία τρομερά αποτελεσματική νέα τακτική, η οποία βοηθά τους Ρώσους να...