Κοινωνία

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Στου Βοσπόρου τα αγιονέρια»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τις φωνητικές του ικανότητες ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος τραγουδώντας το βράδυ της Κυριακής σε εκδήλωση των κατηχητικών της Μητρόπολης.

Ο κ. Χρυσόστομος τραγούδησε το «Στου Βοσπόρου τα αγιονέρια» το οποίο αφιέρωσε στους γονείς του που βρέθηκαν στα Τρίκαλα για να τον δουν.

Η εκδήλωση έγινε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων και ακολούθησε την εορταστική εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση ύμνων και τραγουδιών από τα Χορωδιακά Εργαστήρια της Μητροπόλεως, καθώς και εμφανίσεις Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η γνωστή ερμηνεύτρια παραδοσιακής μουσικής Αρετή Κετιμέ, η οποία ενθουσίασε το κοινό με την παρουσία και το πρόγραμμά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ