Κοινωνία

Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στη Νέα Ιωνία – Έκλεισε η Λεωφόρος Ηρακλείου

Στο πόδι βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (29/2) η Αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας σε τράπεζα της στη Λεωφόρο Ηρακλείου και 28ης Οκτωβρίου.

Λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα, έφτασε στο σημείο η Αστυνομία που απέκλεισε ολόκληρο το τετράγωνο προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για φάρσα ή ο άνδρας που τηλεφώνησε λέει την αλήθεια.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Λόγω της διενέργειας ελέγχου ΤΕΕΜ έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ηρακλείου από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική στρατιωτική επιχείρηση τύπου “σάντουιτς” κατά της Οδησσού με ταυτόχρονη εξέγερση μυστικών δυνάμεων στο εσωτερικό της πόλης

Η Μόσχα από αρχές Ιουλίου έως τέλος Σεπτεμβρίου θα σαρώσει τα πάντα στην Ουκρανία για να δώσει τέλος στον πόλεμο