Κοινωνία

17χρονος αναγκαζόταν να διακινεί ναρκωτικά και πλαστά χαρτονομίσματα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις 17χρονοι ανάγκαζαν συνομήλικό τους να διακινεί ναρκωτικά και να κυκλοφορεί πλαστά χαρτονομίσματα στη Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών που ερευνήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και οδήγησε στο σχηματισμό δικογραφίας εναντίον των τριών 17χρονων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν το διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

Το θύμα κατήγγειλε ότι οι συνομήλικοί του τον προμήθευαν με ποσότητες κάνναβης και πλαστά 20ευρα, υποχρεώνοντάς τον με απειλές και ύβρεις, από τη μία να διακινήσει τα ναρκωτικά σε πιάτσες νεαρών και από την άλλη να κάνει συναλλαγές με τα πλαστά χαρτονομίσματα ώστε να εισπράττει γνήσια χρήματα ως «ρέστα».

Ένας εκ των κατηγορούμενων 17χρονων είχε συλληφθεί σε προγενέστερο χρόνο, επειδή στο σπίτι του είχε βρεθεί κάνναβη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε