Κοινωνία

Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο - Έπεσαν μάρμαρα από γερανοφόρο τραυματίζοντας δύο άτομα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εργατικό ατύχημα έγινε σε επιχείρηση στην ενδοχώρα του Ηρακλείου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης (18/3) σε εταιρεία μαρμάρων όταν κατά τη διάρκεια μεταφοράς των υλικών με γερανοφόρο – άγνωστο πως – έπεσαν τα μάρμαρα και τραυμάτισαν την 39χρονη εργαζόμενη και τον 62χρονο ιδιοκτήτη της εταιρίας.

Άμεσα και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας ελαφρά ευτυχώς τραύματα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στην επιχείρηση και αφού πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο προχώρησε στη σύλληψη του χειριστή του γερανοφόρου ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για τα τραύματα των δύο θυμάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μόνο "Τούρκοι" δεν είναι οι Τούρκοι- Να ενθαρρύνουμε όλους τους Τούρκους να κάνουν τεστ DNA για να βρούν την αληθινή τους ταυτότητα

Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες είναι περίεργοι για την προέλευσή τους και διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα μέσω τεστ DNA τα...