Κοινωνία

Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοίχο και έπιασε φωτιά στη Λαμία - Ένας τραυματίας (βίντεο)

Σήμερα απόγευμα Παρασκευής, έγινε τροχαίο ατύχημα στη Νέα Μαγνησία της Λαμίας. Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο έπεσε σε μάντρα με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Στυλίδος, όταν το ΙΧ με δύο ηλικιωμένους επιβάτες εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε μάντρα και «λαμπάδιασε», σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Παρά τον τραυματισμό του, το ζευγάρι με τη βοήθεια περίοικων πρόλαβε και εγκατέλειψε το όχημα, ενώ δύο οχήματα της Πυροσβεστικής πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τον οδηγό του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο όταν αυτοκίνητο που πήγε να τον προσπεράσει τον χτύπησε στο πλάι.

«Κατέβαινα κάτω και έρχεται ο άλλος με μεγάλη ταχύτητα, με χτυπάει μπροστά και με πετάει στο πεζοδρόμιο και χτύπησα στον τοίχο. Έτρεξαν οι άνθρωποι και μας βοήθησαν. Μεγάλο σοκ», είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Η σύζυγος του οδηγού διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ θα πήγαινε προληπτικά και ο οδηγός.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...