Λύκειο
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκ στο Αίγιο! Δύο καθηγητές από το ίδιο Λύκειο «έφυγαν από την ζωή» μέσα σε λίγες ημέρες

Σοκ έχουν προκαλέσει σε μαθητές και στο διδακτικό προσωπικό στο 1ο Λυκείου του Αιγίου ο θάνατος δύο καθηγητών του σχολείου μέσα σε λίγες ημέρες.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η «Πελοπόννησος» για την 49χρονης φιλολόγου Μαριάννας Διαμαντοπούλου και τον 64χρονο καθηγητή φυσικής αγωγής Κώστας Βελισσαρόπουλος.

Η φιλόλογος είχε φύγει από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

Μία εβδομάδα αργότερα πέθανε και ο καθηγητής φυσικής αγωγής που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και πριν από μερικές μέρες εισήχθη εκτάκτως στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Ο Κώστας Βελισσαρόπουλος άφησε πίσω του τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του, 18 και 16 ετών, αλλά και τα τρία αδέλφια του.

Η κηδεία του έγινε χθες Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Να πάει με κράνος και τουφέκι στην Ουκρανία» - Διπλωματική ένταση έχει προκληθεί μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας μετά την αιχμηρή ατάκα Σαλβίνι

Η ένταση μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας κλιμακώνεται μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Ματέο Σαλβίνι για τον Εμανουέλ...