Κοινωνία

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Εντοπίστηκε επιβάτης ύποπτος για τρομοκρατία

Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές ασφαλείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας  στην Κύπρο, λόγω επιβάτη που θεωρήθηκε ύποπτος για εμπλοκή σε υποθέσεις τρομοκρατίας.

Ο επιβάτης είχε επιβιβαστεί στη Μολδαβία και μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, ενώ δεν επετράπη η αποβίβαση κανενός επιβάτη. Ο ύποπτος οδηγήθηκε από αστυνομικούς σε χώρο που διεξάγονται έρευνες και ανακρίνεται.

Ο πιλότος του αεροσκάφους δήλωσε στις αρχές ασφαλείας ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης όλα κύλησαν ομαλά και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για παραπλανητική ή λανθασμένη πληροφορία ή ακόμα και για φάρσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί