Κοινωνία

Σέρρες: Θλίψη στην κηδεία της 52χρονης που δολοφόνησε ο σύζυγός της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την άτυχη Κούλα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Απολλωνία Θεσσαλονίκης.

Τη μητέρα τους αποχαιρέτησαν τόσο η κόρη της που ζει στη Γερμανία όσο και ο γιος ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας τα τελευταία χρόνια για υπόθεση ναρκωτικών και πήρε ειδική άδεια για να παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας του. Όπως φαίνεται στις εικόνες αστυνομικοί τον μετέφεραν στο ναό και ήταν φρουρούμενος καθ' όλη τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης όταν ο 59χρονος τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε ότι σκότωσε τη σύζυγό του και θα βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, εντόπισαν νεκρή την 52χρονη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Λίγη ώρα αργότερα η σορός του 59χρονου βρέθηκε απανθρακωμένη σε ποιμνιοστάσιο λίγα μέτρα μακριά από το χωριό.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ποιο είναι το κοινό λάθος που διέπραξαν Πούτιν-Νετανιάχου-Τράμπ στους πολέμους που ενεπλάκησαν; Το νέο Δόγμα και η "περίπτωση" της Ελλάδας

Οι σύγχρονοι πόλεμοι αμφισβητούν ολοένα και περισσότερο το δόγμα περί σύντομης διάρκειας πολέμων, καθώς οι πρόσφατες...
Μέση Ανατολή 0

Δεκάδες Ισραηλινοί νεκροί ή τραυματίες στο Λίβανο ενώ παγίδες με Α/Τ πυραύλους Kornet αυξάνουν τον αριθμό των κατεστραμμένων Merkava

Οι λιβανέζοι σιίτες τρομοκράτες χρησιμοποιούν ευρέως τακτικές ανταρτοπόλεμου που είναι το πιο επικίνδυνο είδος πολέμου