Κοινωνία

Γύρισε σπίτι της η 14χρονη που είχε χτυπήσει στο κεφάλι όταν έπεσε από βυτιοφόρο στην Πάτρα

Καλό τέλος είχε η περιπέτεια που πέρασε η 14χρονη, η οποία πριν έναν μήνα έπεσε από βυτιοφόρο στην Πάτρα, χτυπώντας στο κεφάλι.

Ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου, η 14χρονη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Την ευχάριστη αυτή εξέλιξη ανακοίνωσε ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, σε μήνυμα που ανέφερε: «Σήμερα η πιο όμορφη μέρα για την Έλενά μας! Πήρε το χαμόγελό της, περπάτησε, ευχαρίστησε όλους μας και επέστρεψε στη ζεστασιά του σπιτιού τής. Της ευχόμαστε όλα τα καλά του κόσμου. Μια μεγάλη νίκη της Έλενας και μια ακόμη μικρή νίκη του ΕΣΥ».

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι τραυματίστηκε όταν, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, ανέβηκε στη σκάλα βυτιοφόρου που βρισκόταν στο χωριό Καλαμάκι Ωλενίας για να φορτώσει γάλα.

Ο οδηγός δεν είδε το κορίτσι, το βυτιοφόρο ξεκίνησε και η 14χρονη, στην προσπάθειά της να κατέβει, έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...