Κοινωνία

Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό στο Κάστρο Βοιωτίας

Αποκλεισμένη από τους αγρότες είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του κόμβου του Κάστρου, στο 112 χλμ. της ΠΑΘΕ, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ειδικότερα όσοι κινούνται από Αθήνα προς Λαμία είναι αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν το εθνικό δίκτυο στο ύψος του Ακραιφνίου να ακολουθήσουν παλιά εθνική οδό μέσω Μαρτίνου και να επανέλθουν στο εθνικό δίκτυο στον κόμβο του Μαρτίνου.

Όσοι κινούνται από Λαμίας προς Αθήνα είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν την εκτροπή της κυκλοφορίας από το ύψος του Μαρτίνου να κινηθούν προς Λάρυμνα και από κει να κατευθυνθούν στην εθνική οδός στο ύψος του Ακραιφνίου.

 Οι αγρότες μιλούν για συμβολικό αποκλεισμό ωστόσο παραμένει άγνωστο για πόση ώρα θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...