Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μενίδι: Στο φως βίντεο από τη στιγμή που ληστής με όπλο απειλεί παιδί και υπαλλήλους καταστήματος

Ο δράστης αφού άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, έφυγε τρέχοντας προς το βάθος του δρόμου, όμως δεν κατάφερε να απομακρυνθεί καθώς έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα ρούχων στο Μενίδι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η ληστεία έγινε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, όταν δυο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έφτασαν έξω από το κατάστημα.

Ο ένας έμεινε έξω από το κατάστημα για να δει αν έρχεται κάποιος, ενώ ο δεύτερος εισέβαλε με όπλο μέσα στο κατάστημα και απείλησε τους υπαλλήλους ώστε να του δώσουν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Στο μαγαζί ήταν και ένα μικρό παιδί με μια γυναίκα, οι οποίοι οπισθοχωρούν τρομοκρατημένοι στο θέαμα του όπλου. Ο δράστης αφού άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, έφυγε τρέχοντας προς το βάθος του δρόμου, όμως δεν κατάφερε να απομακρυνθεί καθώς έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Μενίδι

«Στο μαγαζί βρισκόταν η σύζυγός μου η οποία εργάζεται στο κατάστημα, μια κοπέλα που δουλεύει επίσης και ο μικρός γιος μου. Τρομοκρατήθηκαν γιατί είδαν έναν με ένα όπλο να τους σημαδεύει και φοβήθηκαν πολύ. Στην συνέχεια πήγαν πιο πίσω για να του αφήσουν χώρο για να πάρει ότι είναι να πάρει και να φύγει», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε