Κοινωνία

Κρήτη: Με νεκρά ποντίκια γέμισε το λιμάνι του Ηρακλείου

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι ειδικοί εκτιμούν πως οι πρόσφατες βροχοπτώσεις οδήγησαν τα τρωκτικά να εγκαταλείψουν τους αγωγούς και να καταλήξουν στη θάλασσα, ενώ μια δεύτερη εκτίμηση κάνει λόγο, πως πιθανότατα ήταν νεκρά πριν βγουν στη θάλασσα.

 

Αμέσως μετά τον εντοπισμό τους, οργανώθηκε επιχείρηση καθαρισμού του ενετικού λιμένα Ηρακλείου με τη συμμετοχή εξειδικευμένων συνεργείων και λιμενικών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν κάθε διαθέσιμο μέσο για την απομάκρυνση των νεκρών ζώων.

Το περιστατικό αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση των αγωγών της πόλης και την ανάγκη για ενδελεχή έλεγχο και συντήρησή τους, ώστε να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...