Κοινωνία

Αρτέμιδα: Πρόστιμο - μαμούθ για βεγγαλικά - Αναζητούνται αυτοί που έριξαν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε από την πυροσβεστική σε άνδρα που έριχνε βεγγαλικά στην παραλία του Αγίου Νικολάου στην Αρτέμιδα, δίπλα σε δάσος.

Υπενθυμίζεται ότι οι ποινές για εμπρησμό με βεγγαλικά είναι φυλάκιση ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο για μεγάλη καταστροφή ή φυλάκιση για τουλάχιστον 5 έτη και χρηματικό πρόστιμο. Οι ποινές αυτές δεν έχουν αναστέλλουσα ισχύ και δεν είναι χρηματικά μετατρέψιμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική ήταν στο «κόκκινο»

Την ίδια στιγμή, δύο βίντεο που δημοσίευσε το Mega δείχνουν τη ρίψη πυροτεχνημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας, την ώρα που η Αττική βρισκόταν σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Το ένα βίντεο είναι από το βράδυ της Παρασκευής, (21/6), όταν ξεσπούσε το ένα πύρινο μέτωπο πίσω από το άλλο και οι ριπές του αέρα ήταν μεγάλες, κάνοντας την κατάσταση εξαιρετικά επικίνδυνη.

Και το δεύτερο βίντεο είναι πάλι κοντά στην Πάρνηθα, το βράδυ του Σαββάτου (22/6), όπου υπήρξε ρίψη βεγγαλικών, ενώ τα επίπεδα επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς εκείνη την ημέρα ήταν στο 4.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...