Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη η νάρκη που βρέθηκε στο Καβούρι (Βίντεο) Upd)

Ελεγχόμενη έκρηξη είναι σε εξέλιξη ώστε να εξουδετερωθεί νάρκη στο Καβούρι.

«Σας ενημερώνουμε ότι στην βραχώδη περιοχή του Μεγάλου Καβουρίου εντός θαλάσσης σε βάθος 1,50μ. εντοπίστηκε αντιαρματική νάρκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Βάρης – Βούλας –  Βουλιαγμένης.

Η επιχείρηση διεξάγεται από κλιμάκιο εξουδετέρωσης εκρηκτικών υλών του Πολεμικού Ναυτικού.

Από τις 06:00 έως τις 08:00 απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων και πεζών στην περιοχή και ειδικότερα στη Λεωφόρο Καβουρίου, μετά τη διασταύρωση με την οδό Λητούς.

Εξουδετερώθηκε επιτυχώς η νάρκη

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στο Καβούρι, διότι εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη σήμερα πρωί Πέμπτης η νάρκη που είχε βρεθεί στη θάλασσα.

Την επιχείρηση για την ελεγχόμενη έκρηξη της νάρκης στο Καβούρι είχε αναλάβει ειδικό τμήμα του Πολεμικού Ναυτικού και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η νάρκη εντοπίστηκε εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Τρύπια Βάρκα στο Καβούρι και αμέσως σήμανε συναγερμός για την εξουδετέρωσή της.

Ο δήμος Βάρης – Βούλας –  Βουλιαγμένης είχε μάλιστα εκδώσει ανακοίνωση μετά τον εντοπισμό της νάρκης. «Σας ενημερώνουμε ότι στην βραχώδη περιοχή του Μεγάλου Καβουρίου εντός θαλάσσης σε βάθος 1,50μ. εντοπίστηκε αντιαρματική νάρκη».

Μετά εξουδετέρωση της νάρκης η κυκλοφορία στην περιοχή έχει αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...