Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Καταδικάστηκε ο καθηγητής που παρενοχλούσε 17χρονη μαθήτρια

Ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή μαθήτριας, καθώς και διατάραξη λειτουργίας του σχολείου.

Σύμφωνα με τον Alpha, το δικαστήριο πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος καθηγητής συνελήφθη στις αρχές Απριλίου. Η 17χρονη μαθήτρια μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και κλειδώθηκε μαζί της, επειδή όπως ανέφερε το παιδί, ο εκπαιδευτικός την κυνηγούσε στην αυλή.

«Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες», είπε ο καθηγητής.

Αναφορικά με την 17χρονη μαθήτρια που έκανε την καταγγελία σχολίασε: «Είμαστε με την οικογένειά της για πάνω από 20 χρόνια φίλοι. Δεν έχω στείλει κανένα γραπτό μήνυμα. Στο πλαίσιο του μαθήματος, την βοηθάω γιατί στην Βιολογία είναι λίγο πίσω, έχουμε μια ανταλλαγή σημειώσεων».

Από την πλευρά του, ο καθηγητής έχει υποστηρίξει από την αρχή πως «είναι όλα σκευωρία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...