Κοινωνία

Καρδίτσα: Έκλεψαν αλουμίνια βάρους 3.000 κιλών και τα πούλησαν σε μάντρες

Τέσσερις «κυνηγοί» μετάλλων, κατάφεραν να αποσπάσουν τρεις τόνους αλουμινίου από το προαύλιο ενός καταστήματος σε περιοχή της Καρδίτσας και έπειτα εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ενώ μάλιστα έσπευσαν να πουλήσουν τη λεία τους σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δράστες φόρτωσαν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι βέργες αλουμινίου διαφόρων διαστάσεων και βάρους περίπου 3.000 κιλών και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή, οι αστυνομικοί του τμήματος έκαναν έρευνες σε μάντρες σκραπ στην ευρύτερη περιοχή και σε μια από αυτές βρέθηκαν βέργες αλουμινίου συνολικού βάρους 810 κιλών από τις κλεμμένες, οι οποίες αποδόθηκαν στο κατάστημα.

Στην επιχείρηση συνελήφθη η προσωρινά υπεύθυνη, η οποία αποκάλυψε την ταυτότητα ενός από αυτούς που της πούλησαν τις ράβδους. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που άσκησε δίωξη στον ίδιο και τους τρεις αναζητούμενους συνεργούς του για κλοπή, ενώ σε βάρος της γυναίκας και του ιδιοκτήτη της μάντρας που αναζητείται ασκήθηκε δίωξη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...