Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

H απίστευτη τάση στο Tik Tok: Αστυνομικοί ποζάρουν με τουρίστριες - Και νέο βίντεο από το κέντρο της Αθήνας

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες με αστυνομικούς να ποζάρουν με αιθέριες υπάρξει στο TikTok και μια βόλτα στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πως δυστυχώς δεν μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά.

Φορώντας κουκούλες στις περισσότερες φορές, οι αστυνομικοί ποζάρουν δίπλα σε νεαρά κορίτσια ενώ σύμφωνα με το εν λόγω trend οι κοπέλες είναι εκείνες που πηγαίνουν από μόνες τους (!) και ζητούν να βγει το video, κάτι που προφανώς συμβαίνει.

Δείτε το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Esspreso

@sophiakotsopoulou Everybody knows that i’m a good girl #officer ♬ playing dangerous - ✿

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η... τρέλα αποτελεί διεθνές φαινόμενο. Μάλιστα το τραγούδι «Playing dangerous» της Lana Del Ray έχει γίνει ιδιαίτερα viral στο TikTok, και συνήθως το χρησιμοποιούν άτομα, για να πλησιάσουν αστυνομικούς μέσα στη βάρδιά τους. Και όπως όλα δείχνουν οι αστυνομικοί ανά τον κόσμο ή ονειρεύονται άλλη καριέρα ή διεκδικούν τα λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Με τις τουρίστριες στο συλλαλητήριο της Πρωτομαγιάς

Εντωμεταξύ το γύρο του διαδικτύου, όχι για καλό σκοπό, κάνει ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok και δείχνει δύο τουρίστριες να ποζάρουν μαζί με τα ΜΑΤ, υπό τη συνοδεία του ήχου «Playing dangerous» της Lana Del Ray.

Aνδρες των ΜΑΤ ποζάρουν σαν μοντέλα και καμαρώνουν στο TikTok , όταν εν ώρα (υποτίθεται) βάρδιας τσαχπίνες τουρίστριες τους ζητούν να γυρίσουν παρέα ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων μπροστά απ’ την «κλούβα» τους!

Αυτά τα απίθανα και όμως… αστυνομικά διαδραματίστηκαν πριν από τρεις εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα την 1η Μαΐου, την ημέρα που χιλιάδες αστυνομικοί ήταν στο πόδι, με αφορμή τις συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Οι αστυνομικοί  έχοντας αφήσει στην άκρη ασπίδες και κράνη, έγιναν οι σταρ και οι «τουριστικές ατραξιόν» λογαριασμού με 768 ακολούθους! Να σημειωθεί δε ότι το εν λόγω επίμαχο βίντεο, πλάνα του οποίου βγάζει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», συγκεντρώνει πάνω από 800.000 προβολές.

Μετά την ανάρτηση του βίντεο προκλήθηκε σάλος από χρήστες της πλατφόρμας, μεταξύ των οποίων και συνάδελφοί τους (αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν στα σχόλιά τους), γράφοντας χαρακτηριστικά πως σε περίπτωση που έπρατταν το ίδιο, θα βρίσκονταν στο Αυτόφωρο.

Αρκετοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ζήτησαν να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ