Κοινωνία

Βραυρώνα: Στη φυλακή οι γονείς που πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια

Στη φυλακή οδηγούνται μετά την απολογία τους γονείς από το Νεπάλ που κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων σε περιοχή της Βραυρώνας.

Και οι δύο κατηγορούμενοι απολογούμενοι για το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού, συνέχισαν να αρνούνται ότι το νεογνό γεννήθηκε ζωντανό και στη συνέχεια το σκότωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη μητέρα υποστήριξε ότι όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε και στη συνέχεια ανακτώντας τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωής: δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο.

Θεωρώντας το λοιπόν νεκρό, όπως υποστήριξε, πανικοβλήθηκε και πήρε την αδιανόητη απόφαση να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ», είπε στην ανακρίτρια και ζήτησε να μην προφυλακιστεί, γιατί έχει ανάγκη τη δουλειά, καθώς στέλνει χρήματα πίσω στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό. Μάλιστα, αλλάζοντας άρδην την προανακριτική του κατάθεση, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τι υπήρχε στη σακούλα που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι η σύντροφός του του αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη της ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην 24χρονη γυναίκα.

Οι υπερασπίστικοι τους ισχυρισμοί όμως έπεσαν στο κενό και κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ