Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θρασύτατη ληστεία στη Θεσσαλονίκη-«Φύγετε έχουμε καλέσει το 100», «το ξέρουμε!» (Βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη, έλαβε χώρα μια θρασύτατη διάρρηξη σπιτιού καθώς οι δράστες δίχως κανέναν ενδοιασμό, εισέβαλαν στο εν λόγω σπίτι τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο του ΣΚΑΪ, οι διαρρήκτες με λοστούς και κατσαβίδια παραβιάζουν σπίτι στη Θέρμη, με έναν από αυτούς να προσπαθεί να σπάσει την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην είσοδο.

Αφού ερεύνησαν τους χώρους για περίπου ένα λεπτό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Κατευθύνθηκαν σε κοντινό δρόμο όπου εκεί τους περίμενε συνεργός τους με αυτοκίνητο. Επιβιβάστηκαν σε αυτό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Θεσσαλονίκη: «Πήρανε χρυσαφικά και κάποια χρήματα που είχαμε εντός του σπιτιού»


«Λίγες ώρες αφού φορτώσαμε το αυτοκίνητο και φύγαμε με την οικογένεια μου, άρχισαν να βαράνε σαν τρελοί οι συναγερμοί. Πήρανε χρυσαφικά και κάποια χρήματα που είχαμε εντός του σπιτιού. Οι γείτονες που είδαν το σκηνικό φώναζαν "έχουμε καλέσει το 100, φύγετε τώρα", γύρισαν με απάθεια και τους απάντησαν "το γνωρίζουμε"», ανέφερε η γυναίκα που μένει στο σπίτι που διέρρηξαν οι δράστες.

Μπαράζ διαρρήξεων την περίοδο του Πάσχα


Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα σημειώθηκαν 269 διαρρήξεις και 28 ληστείες σε όλη τη χώρα. Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν ότι είχαν αδειάσει οι πόλεις και οι περισσότεροι είχαν κατευθυνθεί προς την επαρχία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ