Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού στον Πειραιά-Άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία

Χθες πρωί Τρίτης έγινε διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού στην οδό Νοταρά στον Πειραιά.

Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα και αρχικά παραβίασαν παράθυρο διπλανής ναυτιλιακής εταιρείας, ενώ στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην εταιρεία εμπορίας χρυσού.

Εκεί, αφού πρώτα ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, του άνοιξαν τρύπα και αφαίρεσαν από μέσα χρήματα και χρυσό.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosia-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκοτώθηκε γνωστός Αμερικανός μισθοφόρους και βετεράνος του Ιράκ στο ουκρανικό πεδίο -Πόσα χρόνια θα χρειαστεί η Ρωσία για να καταλάβει το Κίεβο με τον σημερινό ρυθμό

Το Ινστιτούτο για την Μελέτη του Πολέμου δημοσίευσε το χρονοδιάγραμμα της κατάληψης ολόκληρης της Ουκρανίας με βάσει...