Κοινωνία

Πλατύ Ημαθίας: Νεκρός 30χρονος κατόπιν σύγκρουσης με νταλίκα (Βίντεο)

Όλο και πιο πολλά γίνονται τα τροχαία δυστυχήματα με θύματα νέους ανθρώπους.

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε αυτή την φορά στην Ημαθία, και συγκεκριμένα στο Πλατύ, με θύμα έναν 30χρονο άνδρα.

Ο 30χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με νταλίκα.

Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 43ο χιλόμετρο της Παλιάς Εθνικής οδού Βέροιας- Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στο Πλατύ Ημαθίας, κοντά στη διασταύρωση του Αράχου.

Τι συνέβη

Το ΙΧ στο οποίο ήταν οδηγός ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του emvolos.gr, το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη όταν ο 30χρονος προσπάθησε να αποφύγει άτομο το οποίο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βρισκόταν στην μέση του δρόμου.

Έτσι, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε νταλίκα, η οποία ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή ενώ ο θάνατος του 30χρονου ακαριαίος.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και του αστυνομικού τμήματος Αλεξάνδρειας Ημαθίας, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το εν λόγω τροχαίο έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα τροχαίων ατυχημάτων με θύματα νέους ανθρώπους που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ