Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μεγάλη φωτιά στη Σούδα- Εκκενώθηκαν τα κτίρια του Ναυστάθμου

Πυρκαγιά προκλήθηκε στον οικισμό στον Ναύσταθμο Κρήτης. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με 55 πυροσβέστες, 2 πεζοπόρα και 17 οχήματα.

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής.

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς. Οι κακές καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών, σύμφωνα με το flashnews.

Η αστυνομία έχει κλείσει την πρόσβαση των οχημάτων προς το σημείο! Μάλιστα δόθηκε εντολή τα οχήματα που μεταβαίνουν προς Ναύσταθμο να επιστρέφουν προς Χανιά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση δεν κινδυνεύουν οι πολυκατοικίες του στόλου, καθώς εκεί είναι υπό έλεγχο, προς το παρόν, η κατάσταση. Ωστόσο η κατάσταση παραμένει δύσκολη και μάλιστα δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έχει εκκενωθεί ο παιδικός σταθμός στη Σούδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται στο σημείο ρυθμίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική εστάλη μήνυμα από το 112 προκειμένου να εκκενωθεί ο οικισμός του Ναυστάθμου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ