Κοινωνία

«Αθήνα 2004»: Διαδραστική εμπειρία στην Αρχαία Ολυμπία

Μια διαδραστική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες του «Ιστορικού Αρχείου ΑΘΗΝΑ 2004» στην Αρχαία Ολυμπία: Λίγο πριν την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου  στην Αρχαία Ολυμπία, στο κτίριο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, παρουσιάζεται το αρχείο που καλύπτει τη χρονική περίοδο από τη διεκδίκηση μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 2004. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιλαμβάνει πλούσιο έντυπο, οπτικοακουστικό και ψηφιοποιημένο υλικό ενσωματωμένο σε διαδραστικά μέσα, καθώς και επίσημα αντικείμενα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, καθώς η Panel TV αναβάθμισε πρόσφατα τα ψηφιακά συστήματα διάδρασης. 

 

Το Ιστορικό Αρχείο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, σε μια αίθουσα 420 τ.μ. 

Ο επισκέπτης του «Ιστορικού Αρχείου ΑΘΗΝΑ 2004» μπορεί μεταξύ άλλων να περιηγηθεί με θεματικά βίντεο σε σημαντικές στιγμές και γεγονότα της εποχής, και να μελετήσει περισσότερα από 3.000 σχέδια Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ