Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θρίλερ με τη νεκρή μητέρα και τον γιο της στην Ηλιούπολη–Ο ιατροδικαστής ανατρέπει το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ιατροδικαστής φαίνεται πως ανατρέπει το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ. που αντιμετώπιζε την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη ως διπλή ανθρωποκτονία, καθώς βλέπει διαφορετική ώρα θανάτου μητέρας και γιου.

Η 63χρονη γυναίκα και ο 36χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμό το βράδυ της Τετάρτης.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον 1ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών.Οι δύο άνθρωποι έφεραν τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι. Όταν οι Αρχές εισήλθαν σε αυτό βρέθηκαν αντιμέτωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς η 60χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα και ο 36χρονος γιος της νεκρός στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα που οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το τραύμα του 36χρονου είναι στο μάγουλο και γνάθο, άρα δεν συνάδει με ακαριαίο θάνατο και η σορός του ήταν σε νεκρική ακαμψία, σε αντίθεση με αυτή της 63χρονης, η οποία μπορεί να ήταν και μία εβδομάδα νεκρή.

Παράλληλα, έχει εντοπίσει και ίχνη αίματος από το σημείο όπου βρέθηκε το όπλο μέχρι το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο όπου κατέληξε ο 36χρονος.

Πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα:

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο χθες το βράδυ μία γειτόνισα ειδοποίησε την αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, η οποία ερχόταν μέσα από το σπίτι. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξουν το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Άλλωστε, η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και το σπίτι ανάστατο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όπως και αυτό που θέλει την άτυχη γυναίκα και τον γιο της να έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας από διαρρήκτη.

Ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Απαντήσεις αναμένεται ίσως να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ