Κοινωνία

Συναγερμός στα Χανιά: Εξαφανίστηκε 48χρονη- Ενδέχεται η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο

Χθες Τετάρτη, 10/04/2024 κατά τις πρωινές ώρες, χάθηκε από την περιοχή Μόντε Βάρδια των Χανίων η Αχλάτη Δήμητρα, 48 ετών. Πιο συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης μετά από αίτημα της οικογένειας της, διότι ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αχλάτη Δήμητρα έχει ύψος 1,60 μ., είναι 50 κιλά, έχει μαύρα ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...