Κοινωνία

Ηράκλειο: Μαθητές Γυμνασίου παρείχαν πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένο που είχε τραυματιστεί

Τρεις μαθητές Γυμνασίου από το Ηράκλειο Κρήτης, έκαναν μια σπουδαία πράξη καθώς βοήθησαν έναν ηλικιωμένο άνδρα που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το cretapost, ο ηλικιωμένος είχε ένα ατύχημα στην οδό Θανάση Σκουλά στις Μεσαμπελιές, χτυπώντας άσχημα στο πρόσωπο. Τα τρία παιδιά πήγαν στο πλευρό του και αφού ειδοποίησαν τους οικείους του ηλικιωμένου, πήραν και το ΕΚΑΒ. Έμειναν εκεί έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο και προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν με τα τραύματα, την ώρα που ενώ ζητούσαν βοήθεια από περαστικούς ενήλικες, κανείς δεν σταματούσε να τους βοηθήσει.

Μάρτυρας του περιστατικού ήταν μία σύμβουλος εκπαίδευσης, η οποία αποφάσισε να στείλει επιστολή στους διευθυντές των σχολείων τους, εκφράζοντας τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη της για το παράδειγμα που έδωσαν αυτοί οι τρεις νεαροί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...