Κοινωνία

Τα φανάρια στο κέντρο της Λάρισας έγιναν… μπλε (φωτο)

Εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα φωτεινοί σηματοδότες στο κέντρο της Λάρισας… σκοτείνιασαν καθώς από κόκκινοι, πράσινοι και πορτοκαλί άλλαξαν χρώμα και έγιναν μπλε.

Κάποιοι ασυνείδητοι έβαψαν με μπλε σπρέι τα φανάρια στον κυκλικό κόμβο της Λάρισας,που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κύπρου – Νικηταρά – 23ης Οκτωβρίου – 28ης Οκτωβρίου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα onlarissa.gr.

Πρόκειται για σηματοδότες που διαθέτουν και χρονόμετρο για τους πεζούς, ούτως ώστε να γνωρίζουν πότε θα μπορούν να διασχίζουν το σημείο.

Η κατάσταση αυτή διαρκεί πολλές μέρες τώρα κάνοντας δύσκολη τη ζωή τόσο των οδηγών όσο και των πεζών που διέρχονται από το σημείο, μάλιστα ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, σε ένα κόμβο που δεν μετρά πολύ χρόνο ζωής, καθώς είναι σχετικά καινούργιος.

Οι ασυνείδητοι προχώρησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, όμως και οι ιθύνοντες θα πρέπει να μεριμνήσουν και να μην επιτρέπουν να συνεχίζεται όλο αυτό, φροντίζοντας το συντομότερο να επιληφθούν της κατάστασης, καθαρίζοντας ή αλλάζοντας τους φωτεινούς σηματοδότες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ