Κοινωνία

Άγιοι Ανάργυροι: "Εν τη ρύμη του λόγου είπα ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί"- Σήμερα η κηδεία της 28χρονης – Ενώπιον της ανακρίτριας ο δράστης

Ραγδαίες εξελίξεις πυροδότησε η δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου, με την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία της άτυχης 28χρονης με τον αστυνομικό στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, αλλά και με τα όσα υποστήριξε ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. στους Αγίους Αναργύρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα Πέμπτη (4/4) στις 13:00 πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον της 25ης ανακρίτριας ο 39χρονος δράστης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μεταφέρθηκε σττο ψυχιατρείο.

Την ώρα που οι έρευνες για τα λάθη και τις παραλείψεις στην υπόθεση της νέας γυναικοκτονίας συνεχίζονται, σήμερα θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για την 28χρονη.

Συγγενείς και φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η γυναίκα που έσπευσε να ζητήσει βοήθεια κατέληξε να την μαχαιρώνει θανάσιμα ο 39χρονος, θα πουν το μεσημέρι το «τελευταίο αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εν τη ρύμη του λόγου είπα ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί, λέει ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης


Τους λόγους για τους οποίους είπε στην 28χρονη Κυριακή ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» λίγo πριν η γυναίκα δολοφονηθεί έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, εξήγησε ο αστυνομικός που μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο.

Όπως μετέδωσε την Τετάρτη το Star, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στους ανωτέρους του ότι είπε τη φράση εν τη ρύμη του λόγου.

Στην κατάθεσή του, εξήγησε ακόμη ότι δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα του τηλεφωνήματος και πως δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο.

Το Star μετέδωσε ακόμη ότι πρόκειται για νεαρό αστυνομικό, περίπου 25 ετών, που βρισκόταν στη θέση από τον περασμένο Οκτώβριο.

Μετά την αποκάλυψη του ηχητικού απομακρύνθηκε από το τμήμα και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Στο παρελθόν υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...