Κοινωνία

Τράπεζες: Κατεβάζουν ξανά ρολά για 6 ημέρες - Πότε θα κλείσουν

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Νέα ταλαιπωρία για τους καταναλωτές καθώς το Πάσχα των Ορθόδοξων και η μεταφορά της Πρωτομαγιάς φέρνουν λουκέτο στις τράπεζες για έξι ημέρες!

Συγκεκριμένα, λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.

Οι μεταφορές θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου.

Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Προειδοποίηση Μπίμπι σε Ερντογάν: Ισραηλινά μαχητικά διέλυσαν την αεροπορική βάση της «νέας» Συρίας 70 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα

Ηχηρό ράπισμα του Ισραήλ στην Τουρκία. Οκτώ ισραηλινοί πύραυλοι ισοπέδωσαν στρατιωτική βάση στη Συρία, αμέσως μετά την...