Κοινωνία

Μεσσηνία: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο- Εφιαλτικές στιγμές για νεαρή υπάλληλο

Μέσε σε μόλις λίγα λεπτά έγινε μια ληστεία σε περίπτερο της Μεσσηνίας με την υπάλληλο που αντιμετώπισε τους δράστες να βρίσκεται σε σοκ. 

Ληστεία, υπό την απειλή όπλων, σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περίπτερο στο κέντρο της Μεσσήνης, στη Μεσσηνία. Τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας καραμπίνες, στις 03:15 σήμερα τα ξημερώματα, λήστεψαν το περίπτερο που βρίσκεται κοντά στο ΚΤΕΛ της Μεσσήνης, δίπλα στο πάρκο της πόλης και λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Οι δράστες φέρονται να έσπασαν με την κάννη του όπλου τους το προστατευτικό τζαμάκι του περιπτέρου και απείλησαν με τα όπλα τη γυναίκα που εργαζόταν εκείνη τη στιγμή, η οποία ωστόσο είχε προλάβει να κλειδώσει την πόρτα.

Κατάφεραν και απέσπασαν το συρτάρι από το ταμείο, το οποίο περιείχε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ γύρω στα 500 ευρώ.

Στη συνέχεια έφυγαν με ΙΧ όχημα (το οποίο εξετάζεται αν εκλάπη λίγη ώρα πριν στην Πόλη της Μεσσήνης) προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έρευνα για τον εντοπισμό τους, εξετάζοντας και υλικό από κάμερες έχει εξαπολύσει το τμήμα της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Μεσσηνίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...