Κοινωνία

Τροχαίο στην Χαλκίδα: Έκκληση του δικυκλιστή να βρεθεί ο οδηγός που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε - «Κάνω τον σταυρό μου που είμαι εδώ»

«Κάνω τον σταυρό μου που είμαι εδώ με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου» δηλώνει ο δικυκλιστής μετά την παράσυρση και την εγκατάλειψή του από οδηγό αυτοκινήτου στη Χαλκίδα.

Το βίντεο ντοκουμέντο φανερώνει λεπτό προς λεπτό τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο ασυνείδητος οδηγός με το μαύρο όχημα. Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου στην οδό Αλιβερίου και το μηχανάκι συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου στη συνέχεια ανέπτυξηε ταχύτητα, εγκαταλείποντας πεσμένο στο οδόστρωμα τον δικυκλιστή. «Εγώ νόμιζα θα με περάσει από πάνω, εκείνη την ώρα λέω ''Βαγγέλη τελείωσες''» δήλωσε στο Mega ο Βαγγέλης Φίλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από το τροχαίο στη Χαλκίδα και ακόμα ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έχει βρεθεί. «Εννιά η ώρα το βράδυ ανέβαινα την Αλιβερίου προς Ζώης και πήγαινα να πάρω τη γυναίκα μου από φυσιοθεραπεία. Από Ζώης βγήκε το μαύρο όχημα και με χτύπησε μετωπικά. Κάθομαι καθιστός και λέω κάποιο πόδι, κάποιο χέρι μου λείπει σίγουρα» συμπλήρωσε ο δικυκλιστής ο οποίος έχει χτυπήσει στο γόνατο και στον αυχένα. 

Διαφορετικές κάμερες ασφαλείας έχουν «τσακώσει» το μαύρο όχημα να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγει. «Κατεβαίνει την Αλιβερίου, πηγαίνει προς Παπακυριακού, να πάει να βγει στα ΚΤΕΛ, δεν πάει από το Αλωνάκι γιατί έχει Αστυνομία και ανεβαίνει πάνω προς το νοσοκομείο. Μετά από μία-μιάμιση ώρα άρχισε και πόναγε όλο μου το κορμί, πόναγε ο σβέρκος μου και το γόνατό μου, πήγα στο νοσοκομείο στη Χαλκίδα» πρόσθεσε για το ατύχημα από το οποίο η μηχανή έχει διαλυθεί ενώ στο σημείο του τροχαίου υπήρχε και μέρος από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. 

Άνδρες της ΟΠΚΕ πέρασαν λίγα λεπτά αργότερα από το σημείο και είδαν τον άτυχο άνδρα πεσμένο στη μέση του δρόμου. Τους είπε τι συνέβη και άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή για 20 λεπτά, με το αυτοκίνητο να είναι άφαντο. «Όταν ήρθα σπίτι ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα γιατί είδα ξανά τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου» κατέληξε κάνοντας έκκληση προς όποιον έχει δει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, να απευθυνθεί στις Αρχές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...