Κοινωνία

Επίθεση σε διασώστη στην Κόρινθο: Η καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων

Σήμερα απόγευμα Σαββάτου, δυσάρεστο επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου καθώς ομάδα ατόμων προσέγγισαν και "χτύπησαν αναίτια", όπως αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων, δύο διασώστες του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το KorinthosTV για το επεισόδιο ενημερώθηκε η αστυνομία αλλά όταν έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ «καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που έγινε από ομάδα Ρομά στο νοσοκομείο Κορίνθου».

Kαλούν την διοίκηση του ΕΚΑΒ να υποβάλει μηνύσεις

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Σωματείο, «δύο διασώστες του ΕΚΑΒ Κορίνθου χτυπήθηκαν αναίτια στον χώρο των ΤΕΠ κατά την παράδοση περιστατικού, με τον ένα να φέρει βαρύτερες κακώσεις. Επίσης η ίδια ομάδα προκάλεσε φθορές σε δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που ήταν σταθμευμένα στον χώρο των ΤΕΠ, χτύπησε και προσωπικό του νοσοκομείου και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή».

Αφού εύχονται περαστικά στους συναδέλφους και ταχεία ανάρρωση καλούν την διοίκηση του ΕΚΑΒ «να υποβάλει μηνύσεις τόσο για τον ξυλοδαρμό των συναδέλφων, όσο και για τις φθορές στα ασθενοφόρα οχήματα, τις Αστυνομικές Αρχές να προχωρήσουν ΆΜΕΣΑ στην σύλληψη των δραστών και την Δικαιοσύνη να εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα στην επιβολή των ποινών».

⇒ Στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τους δράστες και το κίνητρο της επίθεσης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ