Κοινωνία

17χρονη θύμα μαστροπείας: «Έτσι με παρέσυραν από τα δεκαπέντε μου»

«Είμαι δεκαεπτά χρόνων, πηγαίνω σχολείο και μένω με την οικογένειά μου», λέει χαρακτηριστικά μία ανήλικη που έπεσε θύμα του κυκλώματος πορνείας ανηλίκων, μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ερώτηση για τα όσα ισχυρίζεται κάποιος «πελάτης» ότι του είχε συστηθεί ως 19 χρονών απάντησε:

«Ψέματα λένε… Τα λένε για να σώσουν τους εαυτούς τους. Δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποιο σάιτ γνωριμιών ποτέ. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα χρησιμοποιεί τα στοιχεία και τη φωτογραφία μου. Την είχα καταγγείλει την αγγελία στην αστυνομία καιρό τώρα. Ήταν περίπου ενεργή για ένα χρόνο η αγγελία, αλλά τη διέγραψαν πριν από μερικές εβδομάδες. Την δουλειά αυτή την έκανα δύο χρόνια. Με είχαν παρασύρει τα κυκλώματα αλλά τώρα θα βρω μια δουλειά κανονική. Αυτή η Λέλα με έμπλεξε. Μου έλεγε ‘’Κοίτα τους μεγάλους άνδρες που έχουν λεφτά, άσε τα πιτσιρίκια, δεν είναι για σένα’’. Εκείνη έπαιρνε χρήματα και από μένα και από τους πελάτες. Μου είχε γνωρίσει έναν πελάτη και πήγαινα μαζί του από τα 15 μου για περίπου ένα χρόνο. Είχα φτάσει να παίρνω 150 – 200 ανά επαφή. Με πήγαιναν στο… στο Γκάζι. Εκεί πάνε κι άλλα ανήλικα κορίτσια. Έδειχνα ψεύτικη ταυτότητα. Πλέον, δεν έχω όμως καμία ανάμειξη», λέει χαρακτηριστικά.

«Τη γνώρισα σαν ενήλικη σε site» – Τι λέει πελάτης

 

Ο «πελάτης» όπως ο ίδιος δηλώνει σε δημοσιογράφο της εκπομπής, ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα και πως η σχέση του με την ανήλικη ήταν καθαρά επαγγελματική.

 

«Δεν έχω καμία εμπλοκή αγαπητέ μου, εγώ απλώς ένας πελάτης είμαι, εμπλοκή σημαίνει συνέργεια. Θέλω να το εμπεδώσετε αυτό που σας λέω. Είχαμε συνευρεθεί, είχαμε επαγγελματική σχέση, όταν εκείνη παρουσιαζόταν, όμως, ως 19χρονη. Και συνεχίζει να παρουσιάζεται ως 19χρονη. Εάν ψάξετε λίγο στα site θα δείτε ότι η κοπέλα έχει ενεργές αγγελίες που δηλώνει ότι είναι 19 χρόνων. Δηλαδή αυτό το ότι κάποιος την εκδίδει, δεν ισχύει. Δε βάζει κάποιο άσχετο τηλέφωνο, είναι το προσωπικό της. Γιατί δεν το ψάχνει αυτό το Ανηλίκων;», ανέφερε εμφανώς φορτισμένος ο κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ο τρόπος που ήρθε σε επαφή με την ανήλικη, την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «μαστροπό».

«Αρχικά, ξεχνάμε το ανήλικη. Δεν μιλάμε πως μου συστήθηκε απλά, έδειξε και μία πλαστή ταυτότητα φίλης της. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε. Από ένα site τη γνώρισα εγώ. Εάν θα θεωρούσα κάποιον μαστροπό, θα ήταν η ίδια, πρώτη απ’ όλες. Αυτή μου πρότεινε άλλες. Επειδή υπήρχε μία χρονική διάρκεια στη γνωριμία μας και είχαμε φτάσει και σ’ ένα άλλο επίπεδο συνομιλίας, το έκανε και από την καλή της την καρδιά γιατί οι άλλες ήταν άφραγκες. Εφόσον κάνατε τον κόπο να βρείτε εμένα και το τηλέφωνό μου, καλό θα είναι να ψάξετε να βρείτε και αυτή που το παίζει θύμα… Ακόμα και με το Δίκαιο των ανηλίκων, αν δεν κάνω λάθος, θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί, εφόσον εξακολουθούν να κάνουν κάτι παράνομο. Εάν θέλετε να βρείτε τη λύση, σταματήστε να θεωρείτε ότι είναι θύματα κάποιες, δεν είναι καθόλου θύματα, θύτες είναι», κατέληξε.

«Θα σας πω εγώ ποιοι τους δίνουν τα ναρκωτικά» – Μητέρα θύματος

«Έδωσα μεγάλο αγώνα από τη στιγμή που κατάλαβα ότι είχαν μπλέξει το κορίτσι μου. Δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι και οι άλλοι γονείς που είδαν τα παιδιά τους να παγιδεύονται σε ναρκωτικά, πορνεία… Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως αλλού είναι το βουνό και δεν το αγγίζει κανείς. Το πρόβλημα ξεκινάει από τους αθίγγανους. Από αυτούς παίρνουν ναρκωτικά και τα δίνουν στα παιδιά. Μετά η πορνεία για τα κορίτσια, όπως και οι κλοπές για τα αγόρια είναι μονόδρομος για να βρουν λεφτά. Παντού στη μέση είναι αθίγγανοι…», λέει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς κατάλαβε ότι η κόρη της είχε μπλέξει δήλωσε πως της το είπε η ίδια γιατί έχουν καλή σχέση.

«Τα κορίτσια αυτά που τα μπλέξανε, είναι καλά παιδιά. Όλες είχαν τα όνειρά τους. Έχω μιλήσει μαζί τους και μου είπαν ότι μετά από όλα αυτά σκέφτονται ακόμα και να δώσουν τέλος στη ζωή τους… Τους έκλεψαν τη ζωή τους όλοι αυτοί… Μιλάμε για καλά κορίτσια, θύματα της εφηβικής τους αφέλειας. Απλά όλοι αυτοί οι βρωμεροί και οι τσατσάδες που είναι μπλεγμένοι, έψαχναν όμορφα και αφελή θύματα και τα βρήκαν. Τους έταζαν λούσα, ρούχα, ακριβά κινητά, καλή ζωή. Ό,τι δεν μπορούσαν να τους δώσουν οι γονείς τους και τα παρέσυραν», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...