Κοινωνία

Προφυλακίζεται η 25χρονη φερόμενη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπών

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 25χρονη «Μαρία» η οποία φέρεται ως η πρωταγωνίστρια του κυκλώματος μαστροπείας που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Ελευθέριοι αφέθηκαν οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι στους οποίους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, ενώ αναμένεται η απόφαση για τον φίλο της 25χρονης.

Η «Μαρία» εμφανίζεται να εκμεταλλευόταν νεαρά κορίτσια αποκομίζοντας από 50 μέχρι 100 ευρώ ανά ραντεβού. Από την πλευρά του, ο 55χρονος tattoo artist φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει διαπράξει τα αδικήματα που του αποδίδονται αν και παραδέχθηκε σεξουαλικές επαφές με κάποιες κοπέλες, για τις οποίες είπε ότι του ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά με αντάλλαγμα να τους κάνει τατού. Ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με εγγύηση 6.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση σε Α.Τ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις κατηγορίες αρνήθηκαν και ο ταξιτζής και ο φίλος της 25χρονης οι οποίοι υποστήριξαν πως δεν μετέφεραν τα κορίτσια στα ραντεβού, ενώ σε άρνηση της κατηγορίας προέβη και ο 36χρονος που αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ.

Την κατηγορία αρνήθηκα και μια 20χρονη που αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ