Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: «Φοβήθηκα πως θα πεθάνω μετά την επίθεση»

Ο μάγειρας από τη Θεσσαλονίκη που δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι ξεσπά, βλέποντας για πρώτη φορά από το κινητό του τηλέφωνο όσα κατέγραψαν οι κάμερες στο ουζερί που εργαζόταν.

Ο 65χρονος μιλά στο MEGA, φέρνοντας ξανά στον νου τον εφιάλτη που βίωσε και ο ίδιος βρέθηκε να χαροπαλεύει για μια μερίδα κοντοσούβλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης που επιτέθηκε στον μάγειρα αρχικά μπήκε στο μαγαζί και μίλησε με ορισμένους από τους θαμώνες και στη συνέχεια έκατσε για να κάνει παραγγελία.

«Με ρωτάει το έχω αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο σεφ και θυμάται ότι μόλις η παραγγελία έφτασε στο τραπέζι, άρχισε ο καυγάς. Ο 55χρονος φωνάξε την υπεύθυνη του καταστήματος και τον μάγειρα. «Εδώ σηκώνεται και αρπάζει το πιρούνι. Σηκώνεται και ένας άλλος να τον σταματήσει και με χτυπά με το μαχαίρι», περιγράφει ο μάγειρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια ο 55χρονος πήρε το μαχαίρι και σηκώθηκε για να χτυπήσει τον μάγειρα. Μάλιστα, μετά την επίθεση ο δράστης έβαλε το μπουφάν του, πέρασε δίπλα από τον τραυματία και έφυγε με το μηχανάκι του. «Φεύγει σιγά σιγά. Σκεπάζεται κιόλας να μην κρυώσει. Μας βρίζει», θυμάται. Και λέει: «Τώρα αισθάνομαι χειρότερα που βλέπω τη σκηνή. Δεν το πίστευα πως έχει γίνει σε εμένα αυτό».

Ο 65χρονος μάγειρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και πλέον ζητά και περιμένει την παραδειγματική τιμωρία του άντρα που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ