Κοινωνία

Επιχείρηση αστυνομίας- Πανεπιστημιούπολη: Είχαν τάξει δωρεάν διαμονή στους συλληφθέντες- Όσα αποκαλύπτουν ο ζογκλέρ και η Σουηδή (Βίντεο)

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται οι τρεις συλληφθέντες της αστυνομικής επιχείρησης στην Πανεπιστημιούπολη.  

Πρόκειται για έναν Ιταλο-Αργεντίνο, έναν Σουηδό και έναν Έλληνα οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου το πρωί του Σαββάτου κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, ο Ιταλο-Αργεντίνος είναι ζογκλέρ και είπε πως πάντα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, και τον συμβούλεψε ένας άλλος ζογκλέρ, από την Ιταλία, να έρθει και ότι θα φιλοξενηθεί σε φοιτητική εστία δωρεάν. Κατάφερε να μείνει λοιπόν δωρεάν για 15 μέρες. Το ίδιο είπε και η Σουηδή, ότι ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και έμαθε ότι μπορεί να μείνει δωρεάν στην εστία.  

Ο τρίτος, είναι Έλληνας και άστεγος και ανέφερε ότι δεν είχε που αλλού να μείνει. Σε βάρος των τριών σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...