Κοινωνία

Τριπλάσια τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Άρχισε η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το τριήμερο της Αποκριάς, με την κίνηση στους δρόμους να αυξάνεται ήδη από τις 10:00 το πρωί. Τριπλάσια, σε σχέση με τα αρχικά προγραμματισμένα, είναι και τα δρομολόγια Θεσσαλονίκης – Αθήνας των ΚΤΕΛ, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσόλης:

«Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, σχεδόν κάθε ώρα βάζουμε ένα επιπλέον δρομολόγιο. Σκεφτείτε ότι στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, από 24 δρομολόγια αρχικά, έχουμε φτάσει για το τριήμερο στα 60 και ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται να αυξηθεί κι άλλο.

Πιο αυξημένη είναι η κίνηση από την Αθήνα προς την περιφέρεια -τα δρομολόγια είναι 40- ενώ αντίστροφα, από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, είναι 20» γνωστοποίησε ο κ.Τσόλης.

Στο μεταξύ, έχει αρχίσει να αυξάνεται η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, με τους Θεσσαλονικείς να εκδράμουν προς τη Χαλκιδική, για να περάσουν το τριήμερο είτε στις εξοχικές τους κατοικίες είτε σε κάποιο κατάλυμα, καθώς και στην εθνική Θεσσαλονίκης-Κατερίνης.

Η κίνηση άρχισε να αυξάνεται από το πρωί, αλλά προς το παρόν σημειώνονται μόνο ολιγόλεπτες καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ