Κοινωνία

Κολωνός: Για στοχοποίηση μιλούν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο

Με ένταση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή μετά την εισαγγελική πρόταση επί της ενοχής των 26 κατηγορουμένων, η δίκη της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Συμφωνά με πληροφορίες στο δικαστήριο- το οποίο συνεδριάζει εδώ και δύο μήνες και κλεισμένων των θυρών - συνήγοροι υποστήριξης των κατηγρουμένων ανέφεραν ότι στοχοποιούνται στο δημόσιο διάλογο μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζονται τους πελάτες τους. Όπως φέρονται να τόνισαν με αφορμή την πρότασή της εισαγγελέα επί της ενοχής των κατηγρουμένων, εκφράζονται δημοσίως απόψεις που «καταλύουν το κράτος δικαίου και καταρρίπτουν το τεκμήριο της αθωότητας».

Να σημειωθεί ότι σήμερα η δίκη για την υπόθεση του Κολωνού συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και πρώτη αγορεύει η εκ των τριών δικηγόρων της ανήλικης, Ασπασια Ταραχοπουλου.

Μάλιστα από νωρίς το πρωί, φορείς και συλλογικότητες πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο, ζητώντας την καταδίκη του 55χρονου Ηλία Μίχου για το σύνολο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει αλλά και την απαλλαγή της κατηγορούμενης μητέρας της ανήλικης. Γύρω από το Εφετείο έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, για την αποφυγή επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...